عنوان خدمت : نظارت بر بهداشت اماکن تهیه، توزیع و نگهداری مواد غذایی و بهداشتی
شناسه خدمت : 16041018000
نوع خدمت : غیرالکترونیکی
خدمت به شهروندان (G2C),خدمت به کسب و کار (G2B),خدمت به دیگر دستگاه های دولتی (G2G)
شناسنامه خدمت : مشاهده
توافق نامه سطح خدمت : مشاهده
شرح خدمت :
بر اساس آیین نامه اجرایی قانون موادخوردنی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی بصورت فصلی از مراکز تهیه و توزیع موادغذایی بازدید بهداشتی انجام میشود که در صورت وجود مشکلات بهداشتی با تنظیم گزارش مراتب پیگیری قانونی میشود.
مسئول ارائه خدمت: رضا طهماسبی پور – معاونت بهداشت واحد سلامت محیط 02833690511
مستندات و مدارک مورد نیاز برای خدمت : گواهی آموزش بهداشت و کارت بهداشت
قوانین و مقررات خدمت: آیین نامه اجرایی قانون موادخوردنی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی
مدت زمان ارائه خدمت(به روز) : 30 دقیقه
ساعات ارائه خدمت : 7.30 صبح تا 14.15 بعدازظهر روزهای کاری
تعداد بار مراجعه خدمت: عدم مصداق
سوالات متداول :
- برای ایجاد شرایط بهداشتی در یک امکنه چه اقدامی باید انجام داد؟ جواب با بازرسین بهداشت محیط مشاوره کنید
- کف و دیوار آشپزخانه رستوران چگونه باید باشد؟ کف آشپزخانه باید از جنس سنگ یا سرامیک باشد و دیوار تا زیر سقف کاشی ، سنگ یا سرامیک باید باشد
- چه کسانی در مراکز تهیه، توزیع و نگهداری مواد غذایی باید کارت بهداشت اخذ نمایند؟ کلیه شاغلین قبل از شروع به کار باید کارت بهداشت اخذ نمایند.
دسترسی به خدمت : به صورت حضوری