اخبار
برگزاری اولین نشست مشترک شبکه بهداشت و درمان البزر با معاونت پژوهشی و فناوری دانشگاه
در تاریخ 16/05/96 جلسه رأس ساعت 9 صبح با حضور آقای دکتر مهرعلیان رییس محترم شبکه بهداشت و درمان البرز به همراه چند تن از کارشناسان آن حوزه، آقای دکتر پاکپور قائم مقام ریاست مرکز تحقیقات عوامل اجتماعی سلامت(SDH) ، کارشناس مرکز، آقای دکتر میرهاشمی مدیر محترم امور پژوهشی و کارشناس مسؤول امور پژوهشی دانشگاه در دفتر معاونت پژوهشی دانشگاه برگزار شد.
در ابتدا  دکتر میرهاشمی ضمن خوش آمدگویی به میهمانان، از آمادگی معاونت پژوهشی در خصوص همکاری با سایر بخش‌های دانشگاه در راستای اهداف پژوهشی سازمان سخنانی ایراد نمود. دکتر مهرعلیان در خصوص ظرفیت‌های پژوهشی شبکه بهداشت البرز سخنانی بیان نمود. در ادامه دکتر پاکپور در خصوص اهداف پژوهش که بیشتر تغییر رفتار اجتماعی است  و اینکه عملگرا بودن باید سرلوحه فعالیت‌های پژوهشی باشد و علاقه مندی، صبور بودن و توانمندی ویژگی مهم یک پژوهشگر می باشد، توضیحات مبسوطی ارائه داد. سپس کارشناسان شبکه بهداشت البرز از توامندیها و علاقه مندی و ظرفیت‌های پژوهشی موجود در شبکه بهداشت صحبت و در پایان مقرر گردید با هماهنگی رییس شبکه در اولین فرصت  دکتر پاکپور به همراه مدیر پژوهش دانشگاه از شبکه البرز بازدید و از نزدیک در جریان و روند کار قرار گیرند و در ادامه کارگاه‌های لازم در جهت توامندسازی کارمندان علاقه مند برگزار و در خصوص اجرای یک پروژه تحقیقاتی تصمیم گیری شود.

بازديدها
تعداد بازديد اين صفحه: 52698
تعداد بازديد کنندگان سايت: 53305191 تعداد بازديد زيرپورتال: 267366 اين زيرپورتال امروز: 349 سایت در امروز: 37721 اين صفحه امروز: 16